Andi finomkoszorú csokoládé-vanília
1 zacskó vaníliás pudingpor, 1 zacskó csokis pudingpor, 1.5l tej, 100g cukor, 8-10 egész babapiskóta, 1/2dl rum, kevés kávé, tetejére babapiskóta darabok v. bármi, ami könnyű, lehet puffasztott színes rizs.
A zacskón található utasítás szerint elkészítjük először a vaníliás pudingot,a kivizezett formába öntjük az elkészült meleg puding felét, belerakjuk hosszában a vizes kávéba mártogatott babapiskótákat és amint végeztünk a rakosgatással, ráöntjük a puding másik felét.
A zacskón található utasítás szerint elkészítjük a csokis pudingot, még melegen beleöntjük a felét, a vaníliás kihült pudingra. Egy sor vizes-rumba áztatott babapiskótát rakunk ismét leöntjük csoki pudinggal. Lehet emeletet is képezni dupla sort létrehozni Én úgy is szoktam, de akkor nem elég 1 adag puding.
Legalább egy órára hidegre tesszük.
Tálaláskor tálra borítjuk, díszítjük nagyon mutatós lesz és finom!