Geszti szelet
Piskótát sütünk 6 tojásból.
A tésztához: válasszuk szét a tojásokat. A fehérjékből csipet sóval verjünk habot. A tojások sárgáját a cukorral keverjük sima krémmé. Ehhez adjuk a teljes kiőrlésű lisztet. Végül a habot keverjük a tésztához óvatos mozdulatokkal.
A tésztát sütőpapírral kibélelt tepsibe simítjuk, és előmelegített sütőben megsütjük, (tűpróbáig), 15 perc kb. Amikor készen van, még melegen távolítsuk el a sütőpapírt.
Krém: A 25 dkg margarint a 25 dkg porcukorral habosra keverjük, a 1 vaníliás pudingport tejjel felfőzzük, majd langyos állapotban a krémhez adjuk, és a 25 dkg gesztenyemasszát hozzákeverjük.
Piskótára kenjük a krémet, kihűtjük. Szeleteljük, hidegen érdemes fogyasztani, mert úgy igazán finom.
Jó étvágyat!