Andi77 tuti tárkonyha

Kipróbált, ismert, könnyen elkészíthető finomságok receptjeit gyüjtöttem össze

Gesztenyepüré tejszínhabbal

hab.jpg



Hozzávalók:

Gesztenye

  • Natúr mélyhűtött gesztenyepüré
  • Rumaroma
  • Paleolit édesítő (stevia vagy nyírfacukor)

"Tejszínhab"

  • Annyi tojásfehérje, ahány személynek készül az édesség
  • Pici citrom a hab felveréséhez
  • Tesco-s thai-földi krémes kókusztej krém része vagy kókusztejszín

Elkészítés:

Gesztenye

  • A gesztenyemasszát engedd fel
  • A felengedett masszát törd össze vagy nyomd át gesztenye nyomón
  • Ha nincs türelmed várni, akkor még hidegen reszeld le a gesztenyét, majd locsold meg rumaromával vagy vanília aromával és édesítsd ízlés szerint

"Tejszínhab"

  • Mindig csak annyi tojásfehérjét verj fel kemény habbá, ahányan a masszából enni fognak - a habot kevés citrommal és édesítővel verd fel
  • A kókusztej krémes részét vagy a kókusztejszínt (létezik ilyen, csak nagyon drága és nekem körülményes a beszerzése) keverd össze a "kőkemény" habbal - ez a hab csak azonnali fogyasztásra jó


  • Végül tálald a habos gesztenyét




Weblap látogatottság számláló:

Mai: 247
Tegnapi: 233
Heti: 480
Havi: 4 381
Össz.: 1 577 200

Látogatottság növelés
Oldal: Gesztenyepüré tejszínhabbal
Andi77 tuti tárkonyha - © 2008 - 2024 - andi-tutireceptek.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »