Andi77 tuti tárkonyha
Kipróbált, ismert, könnyen elkészíthető finomságok receptjeit gyüjtöttem össze
Gesztenyepüré tejszínhabbal
Hozzávalók:
Gesztenye
- Natúr mélyhűtött gesztenyepüré
- Rumaroma
- Paleolit édesítő (stevia vagy nyírfacukor)
"Tejszínhab"
- Annyi tojásfehérje, ahány személynek készül az édesség
- Pici citrom a hab felveréséhez
- Tesco-s thai-földi krémes kókusztej krém része vagy kókusztejszín
Elkészítés:
Gesztenye
- A gesztenyemasszát engedd fel
- A felengedett masszát törd össze vagy nyomd át gesztenye nyomón
- Ha nincs türelmed várni, akkor még hidegen reszeld le a gesztenyét, majd locsold meg rumaromával vagy vanília aromával és édesítsd ízlés szerint
"Tejszínhab"
- Mindig csak annyi tojásfehérjét verj fel kemény habbá, ahányan a masszából enni fognak - a habot kevés citrommal és édesítővel verd fel
- A kókusztej krémes részét vagy a kókusztejszínt (létezik ilyen, csak nagyon drága és nekem körülményes a beszerzése) keverd össze a "kőkemény" habbal - ez a hab csak azonnali fogyasztásra jó
- Végül tálald a habos gesztenyét
Weblap látogatottság számláló:
Mai: 125
Tegnapi: 148
Heti: 892
Havi: 4 266
Össz.: 1 621 898
Látogatottság növelés