Ribizlis vaníliás kocka
|
Hozzávalók:
-25 dkg Ráma margarin
-1 db kakaós piskóta
-1 cs vaníliaízű pudingpor
-2 evk. cukor
-3 dl tej
-15 dkg porcukor
-1 cs vaníliás cukor
-20 dkg ribizli.
Elkészítés:
A pudingport a leírás szerint elkészítjük. A margarint a porcukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a kihűlt pudingot és összedolgozzuk.
Az elkészült krémhez adjuk a megtisztított ribizlit.
A piskótát kétfelé vágjuk, megtöltjük a krém felével, majd a sütemény tetejét bevonjuk a másik felével. (Én a tetejére tejszínes pudingot készítek és a krémet töltelékkén használom fel csak).
Közvetlenül a tálalás előtt kockákra vágjuk. Tortadarával, tejszínhabbal, ribizli szemekkel díszíthetjük.
Jó étvágyat!