Kakaós-kefires szelet
sárgabarack lekvárral
Hozzávalók:
1 pohár cukor
3 tojás
1 pohár kefir
1/2 pohár olaj
2 pohár liszt
1 cs sütőpor
1 cs vaníliás cukor
3 evk kakaópor
sárgabaracklekvár
Elkészítés:
A tojást habosra verjük a cukorral, majd szép sorban belekeverjük a többi hozzávalót is.
A masszát megfelezzük, de ízlés szerint is elválaszthatjuk kétfelé.
Az eggyik felét a formába töltjük, a másik feléhez 3 evőkanál kakaóport keverünk és a fehér résztre öntjük, lényeg az, hogy a közepébe töltjük és nem keverjük össze, hagyjuk magától eloszlani.
Előmelegített sütőben 35 perc alatt megsütjük.
Hagyjuk kihűlni, szeleteljük, lekvárral tálaljuk.
Jó étvágyat!