Szamcás csábítás
Hozzávalók:
10 evőkanál liszt,
8 evőkanál cukor,
6 egész tojás,
4 evőkanál olaj,
2 evőkanál 10%-os ecet,
1 csomag sütőpor.
A hozzávalókat összekeverjük, tepsiben sütjük.én még pluszban, hogy kellemes zamata legyen a tésztának meglocsoltam sütés előtt 1 kis házilag készített eper szörppel. Süléskor már bejárta a konyhát a finom eper illat.
2 csomag epres pudingot készítünk a tésztára és szépen egyenletesen rákenjük, belenyomkodjuk a megmosott, lecsepegtetett és félbevágott eper szemeket a még ki nem hült krémbe.
Tetejére készítünk tejszinhabot és zacskóból kinyomkodjuk az eperszemekre tetszés szerint díszíthetünk.
Nagyon mutatós és csábító a végeredmény, hamar el fog fogyni, mert ráadásul isteni az íze.
Jó étvágyat!
Figyelem: a tésztája nagyon gyorsan megsül, vigyázni kell rá.